Weekdeal: elke week een superaanbieding van topmerk fiets 

Het assortiment van Fietsindustrie.nl is altijd verrassend en uitgebreid. Elke week worden de nieuwste fietsen en fietsaccessoires toegevoegd, rechtstreeks van de Fietsindustrie. Omdat wij er bovenop zitten kunnen we elke week een scherpe actieprijs aanbieden. De hoogste korting voor een topmerkfiets uit binnen- of buitenland. Nu eens is het een kinderfiets, dan weer een prestigieuze herenfiets, deze week een moederfiets, volgende week een mountainbike of elektrische damesfiets. De Weekdeal van Fietsindustrie.nl elke week anders. Hou deze pagina in de gaten of volg ons op social media als Facebook en Twitter via @fietsindustrie.nl.

Nu: Puch Trance met unieke design voordrager

De Puch Trance van de Weekdeal is verkrijgbaar in een stoere matzwart, voor dames en heren gelijk. De hele fiets straalt design uit, maar de unieke en handige voordrager is de blikvanger! 


Bestel jouw stoere Puch Trance rechtstreeks van de Fietsindustrie.nl en bespaar wel €300!Tip van ons: upgrade je Puch Trance met een accu en motor tot een e-bike en fiets nog langer op je nieuwe elektrische fiets van Puch.