Stoere skelters

Er zijn vele verschillende soorten skelters. Wil je een skelter voor je kleintje of zoek je een wat grotere skelter met luchtbanden? Bekijk het assortiment skelters bij Fietsindustrie.nl en vind de leukste, hipste of stoerste skelter die bij jou past. Zoek je een racer of een trekkermodel met aanhanger? Alle skelters die wij aanbieden voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. De kettingkasten zijn gesloten en de frames zijn van stevig metaal voor jarenlang speelplezier. 

De nieuwste rages en gadgets uit de Fietsindustrie.nl vind je natuurlijk ook bij ons het eerste. Check nu de Huffy Green Machine, een supersnelle, flexibel roterende driewieler voor echte stunters in de straat. Maak gekke moves en draaiende wendingen met de twee stuurhendels en wordt de driewielerlegende van jouw buurt! Geschikt vanaf 8 jaar en bestemd voor uren plezier in de buitenlucht!

Skelters voor iedereen

Het assortiment skelters van Fietsindustrie.nl omvat skelters voor groot en klein. Skelters voor kinderen? Natuurlijk, maar sommige skelters kunnen de lengte en het gewicht van een volwassene prima hebben. Wat is er leuker om samen met je zoon of dochter op een skelter te crossen over de camping of door het park? Kies hier snel de passende skelter voor jullie allebei!