Servicepartners op fietsafstand

Elke fiets verdient een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Zo wordt de levensduur van de fiets verlengd en blijft het comfort van de fiets zo lang mogelijk behouden. Zeker ook door de stijging van de verkoop van elektrische fietsen groeit de servicebehoefte voor dit type fiets. Voor het professionele onderhoud van fietsen van klanten van Fietsindustrie.nl en eventuele reparaties werkt Fietsindustrie.nl samen met Servicepartners met een eigen werkplaats. Fietsindustrie.nl streeft ernaar de klant het fietsen zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Een van de faciliteiten is dan ook een Servicecentrum dichtbij huis, op fietsafstand. Daarvoor werkt Fietsindustrie.nl aan een landelijk dekkend netwerk van Servicecentra met vaste Servicepartners. 

Fietsindustrie.nl vergroot het bereik 

Sinds 2014 is Fietsindustrie.nl actief als online fietswinkel op de Nederlandse en Belgische markt. Sinds die tijd zijn er via Fietsindustrie.nl duizenden fietsen verkocht. Om het fietsplezier in ons land en de ons omringende landen te vergroten en het fietsen te promoten door meer gemak aan te bieden heeft Fietsindustrie.nl een volgende stap genomen sinds de oprichting: versterking van het serviceapparaat door een Servicecentra door heel het land.

De aankopen van fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires groeit bij Fietsindustrie.nl nog altijd jaarlijks. Daarop moeten we anticiperen en we doen dat graag samen met ervaren en kundige fietsexperts. De aankoop van een nieuwe fiets moet niet beperkt blijven tot een aantal klikken tot in het winkelmandje, maar resulteert ook tot een groter inzicht voor het behoud van fietsplezier en gemak door al direct bij aanschaf de zo belangrijke servicemogelijkheden aan te bieden. Zo krijgen fietsexperts bij Fietsindustrie.nl de ruimte voor een verdienmodel dat primair is gebaseerd op service en secundair op de verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires. Voor deze samenwerking komt Fietsindustrie.nl graag in contact met hoogwaardige fietsexperts die met hun eigen werkplaats Servicepartner willen worden voor een van onze Servicecentra. 

Servicepartners gezocht!

Voor het landelijk dekkende netwerk aan Servicecentra om dichtbij onze klanten te zijn, zijn we op zoek naar Servicepartners in elk deel van Nederland. 
Bij Fietsindustrie.nl zien we een stijgende behoefte aan goede betrouwbare service voor fietsonderhoud en reparatie. Fietsers van elk type fiets zijn bereid daarvoor te betalen en ervaren graag de meerwaarde van een Fietsindustrie.nl Servicecentrum in de buurt. Servicepartners van Fietsindustrie.nl zijn integere fietsexperts en fietsenmakers, die beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats. Een Servicepartner van Fietsindustrie.nl heeft daarnaast commerciƫle vaardigheden en is uiterst klantgericht, zodat na elk bezoek aan de gekwalificeerde monteur de klant tevreden en met plezier weer op de fiets stapt. Voel jij je thuis bij de Fietsindustrie.nl en blinkt je werkplaats uit in gastheerschap en expertise? Lees dan verder.

Deel van de fietsindustrie worden

Een goed uitgeruste werkplaats, eventueel een fysieke winkel en een voorraadkast met fietsonderdelen en schoonmaakmiddelen zijn natuurlijk handige tools voor een Servicepartner van Fietsindustrie.nl. De servicepartners van Fietsindustrie.nl hebben meer! Ze zijn enthousiast over elke fiets, ongeacht leeftijd, merk of grootte. De servicepartners van Fietsindustrie.nl maken geen onderscheid en gaan graag de uitdaging aan om elke fiets weer soepel zijn weg te laten vervolgen. De servicepartners van Fietsindustrie.nl zijn klantvriendelijk en flexibel om een klant met elke fietsvraag bij te staan. Daarvoor is technische handigheid en ervaring met het onderhouden en repareren van fietsen van elk type een belangrijke voorwaarde voor Fietsindustrie.nl.

Herken jij je in ons profiel van een Servicepartner? Beschik je inderdaad over een eigen, gemakkelijk te bereiken werkplaats en wil je deel uitmaken van de echte fietsindustrie?
Zie jij ook dat je bestaansrecht voor nu en later als fietsexpert geborgd wordt door onze samenwerking, omdat Fietsindustrie.nl jou veel klanten bezorgden kan? Bedenk dan dat Fietsindustrie.nl je nog meer biedt:

  • Promotie van jouw Fietsindustrie.nl Servicecentrum 
  • Promotie vanuit onze klantenservice
  • Promotie door middel van onze periodieke campagnes
  • Eigen inkoop- en tariefbepaling
  • Exclusief beschermend werkgebied als Fietsindustrie.nl Servicecentrum
  • Extra samenwerkingsmogelijkheden, die we graag later met je delen.

Meld je bedrijf aan als Servicepartner voor een Fietsindustrie.nl Servicecentrum via het Servicepartner aanmeldformulier of vraag meer informatie via ons digitaal contactformulier. 
In het aanmeldformulier vragen we enkele gegevens over uw bedrijf en uw ervaring en motivatie. Iedere aanvraag kan rekenen op een uiterst discrete behandeling en een reactie binnen 2 weken.