Puch

Een van de topmerken van Fietsindustrie.nl is Puch. Het stijlvolle, opvallende design komt voort uit de Puch bromfietsen van weleer. Maar niets aan de Puch fietsen is ouderwets! In tegendeel: de innovatieve details swingen er vanaf. Geen wonder dat alle type Puch fietsen een muziekstijl als naam hebben meegekregen. Bij Fietsindustrie.nl maken we dan ook steeds weer een vreugdedansje als zo'n hippe kwaliteitsfiets van Puch voorbij komt. Heb je ze al gespot in onze webwinkel?

Dagelijkse en fashion fietsen

Het mooie aan Puch is dat er nagedacht is over functionaliteit en design. Deze gaan hand in hand bij Puch, terwijl er niet wordt ingeboet aan kwaliteit. De stadsfietsen voor dagelijks gebruik zijn er veelal in een gewone als in een elektrische versie. Standaard is de bekabeling veilig weggewerkt in het frame en veel onderdelen zijn van Nederlandse kwaliteitsmerken. Dat zijn bijvoorbeeld Axa voor de sloten en verlichting, Hesling voor de kettingkasten en Vredestein voor de banden. De echte fashion lifestyle modellen zijn herkenbaar aan het typische Puch design en de blije fietser erop. Alles aan de Puch fiets is in balans. De melodieuze muzieknamen van de diverse typen en modellen is dan ook erg passend. De ontwerpen zijn flitsend en de meer dan 100 jaar ervaring in ontwerp en techniek sprankelt van de fietsen. 

Collectie

Al in 1889 begon de Oostenrijker Johann Puch zijn eerste werkplaats voor fietsen. Er werden binnen 20 jaar al 100.000 fietsen verkocht. Sinds die tijd heeft de techniek natuurlijk een enorme vlucht genomen en de Puch fietsen hebben daarin niet stil gestaan. De collectie van Puch bestaat voor een groot deel uit elektrische dames- en herenfietsen met een bewezen kwaliteit Bosch motor en accu. De hybride fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen van Puch zijn stoer, degelijk en aangepast aan de modernste eisen van de veeleisende fietser. Bij Fietsindustrie.nl zijn we er trots op dat we dit topmerk mogen presenteren. Daarom hebben we regelmatig een Puch fiets in de Weekdeal. Deze vrolijke noten willen we uiteraard graag met jou delen!