Fietsindustrie.nl - Dé online fietsenwinkel!
Fietsindustrie.nl is de online fietsenwinkel die topkwaliteit fietsen, van mountainbikes tot e-bikes en van moederfietsen tot fixed gears, betaalbaar en bereikbaar maakt voor iedereen. Sinds 2014 biedt Fietsindustrie.nl haar enorme aanbod van fietsmerken uit binnen- en buitenland online aan met persoonlijke aandacht, zoals je die bij een dergelijke aankoop mag verwachten.

Je hoeft niet meer naar een fysieke winkel, zelfs niet voor het laten afmonteren of voor onderhoud. Fietsindustrie.nl maakt het u gemakkelijk door de fiets 100% rijklaar bij u af te leveren. Voor onderhoud of pechhulp belt u onze mobiele servicepartner. Voeg bij aankoop van de fiets eenvoudig de 24/7 ANWB Pechhulp toe aan het winkelmandje. Zelfs bij diefstal of beschadiging van uw mooie elektrische fiets biedt Fietsindustrie.nl passende service: bij aankoop van uw nieuwe elektrische fiets krijgt u van ons een jaar lang premie voor de  ANWB Fietsverzekering cadeau! Gewoon omdat we weten hoe belangrijk uw vrijheid van mobiliteit is.

Uitgebreid assortiment fietsen

Zoals onze naam al aangeeft staan wij voor de fietsindustrie. Dat betekent dat we een uitgebreid assortiment aan fietsen, ook e-bikes, hebben, rechtstreeks afkomstig van de fabrikanten. Omdat wij onze klanten graag kwaliteit bieden, behoren veel van onze fietsen tot het midden- of hoge segment. Dit betekent dat je zowel de bekende A-merken als de minder gevestigde topmerken kunt terugvinden in onze webshop. In iedere prijsklasse hebben we een ruim aanbod aan fietsen. Fietsindustrie.nl is dealer van fietsmerken uit binnen- en buitenland. We vinden het leuk om u kennis te laten maken met bijzondere fietsen, een aparte kleur of uitvoering. Check dus af en toe ons assortiment, want er komen regelmatig nieuwe trends en fietsaccessoires voorbij.

Fietsonderdelen houden de fiets functioneel
Tot de fietsindustrie behoren als vanzelfsprekend ook fietsonderdelen. Na enthousiast gebruik of juist omdat je de functionaliteit van de fiets wil uitbreiden is de vervanging van fietsonderdelen soms noodzakelijk. Fietsindustrie.nl biedt een uitgebreid assortiment van fietsonderdelen van onze topmerken. Ben je zelf niet erg technisch, dan kan een van onze servicepartners ondersteunen. Gewoon bij jou voor de deur. Schroom dus niet om na het winkelen in de webshop voor fietsonderdelen een afspraak te maken met een van onze fietsenmakers aan huis.

Fietsaccessoires voor complete fietsbeleving
Voor Fietsindustrie.nl moet een fiets voor iedereen bereikbaar zijn. De vrijheid die een fiets biedt stopt niet bij de mobiliteit alleen. Fietsaccessoires maken je fiets helemaal af en maken je fietsbeleving intenser. Voor elk topmerk van Fietsindustrie.nl zijn fietsaccessoires te krijgen, dus iedereen kan zijn fiets een persoonlijk tintje geven om prettig en veilig op weg te gaan. Het assortiment fietsaccessoires van Fietsindustrie.nl is enorm en voordelig, omdat wij in direct contact staan met de fietsindustrie. Dus voor elk type fiets bieden wij veelvoorkomende en unieke accessoires aan.

Uitstekende service bij online bestellen
Bij Fietsindustrie.nl staan we altijd voor je klaar. Heb je vragen over een fiets, wil je advies over een product of onderhoud? Is er een andere reden waarom je graag met ons in contact komt? De klantenservice van Fietsindustrie.nl is 7 dagen per week bereikbaar via e-mail met altijd antwoord binnen 24 uur op jouw vraag. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Onze telefonische klantenservice is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bereikbaar.

Onze service gaat verder dan online bereikbaarheid. Dankzij ons uniek concept wordt uw fiets 100% rijklaar en op maat gesteld bij u thuis afgeleverd bij elke fiets al vanaf €500,-. Dat kan zelfs in de avond en op zaterdag. Zo hoef je niet langs een fysieke winkel en ver naar huis te fietsen. Dat geldt ook voor montage van gelijk meebestelde fietsaccessoires of fietsonderdelen.

Snelle levering
Wanneer je een fiets bestelt, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw fiets altijd binnen één week thuisbezorgd wordt. Daarbij geldt dat er bij bestellingen vanaf  € 150,- geen verzendkosten worden gerekend. De bijdrage in de verzendkosten voor bestellingen beneden de € 150,- is € 7,50, onder de € 100,- komt de bijdrage uit op € 15,-. Bij fietsaccessoires, fietskleding en fietsonderdelen leveren wij kosteloos vanaf € 50,-. Beneden dit bedrag zijn wij genoodzaakt om € 7,50 aan jou door te berekenen.

Fietsfinanciering biedt droomfiets voor iedereen
Fietsindustrie.nl ziet graag iedereen op een goede, veilige fiets. Om de vrijheid van een goede, functionele fiets voor iedereen ook daadwerkelijk bereikbaar te maken heeft Fietsindustrie.nl een bijzonder financieringsaanbod samengesteld. Zo kun je met een gunstige afbetalingsregeling deze week nog op je droomfiets de wereld intrekken!