100% rijklaar aan huis geleverd

Alle fietsen vanaf € 75,- worden kosteloos bezorgd. Kies je voor een fiets vanaf € 500 rechtstreeks van Fietsindustrie.nl dan wordt deze binnen Nederland en België 100% rijklaar gratis bij je thuis geleverd. Voor fietsen met een aanschafprijs kleiner dan € 500,- zijn wij genoodzaakt een bijdrage van € 30,- te vragen voor 100% rijklaar montage. Dan kun je meteen fietsen! Ook je meebestelde fietsaccessoires kunnen meteen afgemonteerd worden. Dan is het wel zo handig deze direct mee te bestellen. 

Ben je zelf handig en monteer je zelf de laatste elementen dan ontvang je de fiets, afhankelijk van merk en type, voor ca. 85% gemonteerd in doos en kun je € 30,- besparen of leuke fietsaccessoires uitzoeken.

Voor fietsaccessoires en fietsonderdelen die los besteld worden met een totaal bedrag lager dan € 75,- worden verzendkosten gerekend van € 7,50. Dat geldt ook voor overige producten als kinderfietsen en specials. 

Levertijd

In vrijwel alle gevallen wordt jouw bestelling binnen Nederland en België geleverd binnen 2 á 3 werkdagen. Bij volledige afmontage - compleet met meebestelde accessoires - kan de bestelling in sommige gevallen 1 á 2 dagen langer duren. Mochten we om welke redenen dan ook iets meer tijd vragen dan een week, dan nemen wij contact met je op om de levering met elkaar af te stemmen.