Fietshelmen

Een fietshelm beschermt je hoofd bij een val. Tegenwoordig dragen steeds meer mensen fietshelmen ook in het drukke stadsverkeer. Dat is zeker voor kinderen aan te raden, omdat een ongelukkige val grote gevolgen kan hebben. Daarom heeft Fietsindustrie.nl een grote collectie fietshelmen voor kinderen die niet alleen veilig zijn, maar ook super chill en trendy om te dragen. 

Voor de sportieve fietser van de mountainbike of racefiets zijn speciale aerodynamische helmen op de markt. Voor de downhill fietser zijn er passende integraalhelmen. De fietshelm moet goed passen voor optimale veiligheid. Meet de omtrek van je hoofd en je weet meteen de maat voor je fietshelm. De maat staat altijd in de productomschrijving vermeld. 
Een goede ventilatie van de helm is ook belangrijk, want veilig sportief fietsen moet wel comfortabel zijn. Voor de koudere maanden zijn er speciale mutsen verkrijgbaar die je onder de helm kunt dragen. Neem geen risico en bestel een hoogwaardige fietshelm van de topmerken uit de fietsindustrie.