Betaalmogelijkheden nieuwe fiets

Om het bestellen van een fiets voor jou zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij meerdere betaalmogelijkheden. Onder lichten wij jou deze toe:

iDeal
Wanneer je een rekening hebt bij één van de onderstaande banken en kunt internetbankieren, dan kun je gemakkelijk en snel betalen via iDeal. Je kies bij het afrekenen voor de betaaloptie iDeal en vervolgens word je doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van jouw bank. De afschrijving is meteen zichtbaar op jouw afschrift en de bestelling wordt direct afgerond en verzonden.

Overboeking
Bij overboeking kun je het bedrag zelf overmaken naar Fietsindustrie.nl. De bestelling wordt dan verzonden zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. Je maakt dan het totaalbedrag over op het onderstaande rekeningnummer, onder vermelding van jouw bestelnummer. Vermeld alleen het bestelnummer in het betalingskenmerk, zodat we jouw transactie snel kunnen verwerken. Rekeningnummer/ IBAN: NL16 INGB 0667 2604 04 Rekeninghouder: Bootsma Retail Beheer BV Bank: ING Bank Stad: Hilversum BIC: INGBNL2A

PayPal
Voor bestellingen tot € 750,- kun je PayPal kiezen als betaalmethode. Bij dit betaalplatform maak je een eigen rekening aan op basis van jouw e-mailadres. Deze PayPal rekening is gekoppeld aan jouw bankrekening of jouw creditcard. Je kunt zelf via overboeking of iDeal geld overmaken naar jouw PayPal rekening of er wordt automatisch geld afgeschreven van jouw creditcard. PayPal is een veilige online betaalmogelijkheid en is vaak voordeliger dan betalen met bijvoorbeeld een creditcard. Wel is Fietsindustie.nl genoodzaakt om een bijdrage in de transactiekosten van 10,- euro aan jou door te berekenen.

Bankcontact MisterCash
Speciaal voor onze Belgische klanten biedt Fietsindustrie.nl ook MisterCash als betaaloptie. MisterCash is te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland. MisterCash is een betrouwbare, makkelijke en veilige betaalmethode met groot bereik in België.

AfterPay
Binnenkort meer info hierover

Fiets op afbetaling
Heb je een fiets nodig, maar betaal je deze liever in termijnen? Dan bieden wij jou ons unieke Fietsindustrie.nl Betaalplan aan. Lees meer over de aanschaf van een fiets op aanbetaling op onze informatiepagina "Fietsfinanciering".

Fietslease
Voor het leasen van een fiets, zakelijk en/of particulier, kun je ook terecht bij Fietsindustrie.nl. Kijk voor meer informatie op onze informatiepagina "Fietslease".