ANWB Fietsverzekering direct geregeld

Op je gloednieuwe fiets ben je natuurlijk ontzettend trots! Je neemt je fiets overal mee naar toe. Dan wil je niet dat een ander dat voor je doet! Sluit daarom bij aankoop van jouw droomfiets, een mountainbike, racefiets of stadfiets, dat maakt niet uit, direct de ANWB Fietsverzekering af. Dat kan met een simpele klik in het winkelmandje van Fietsindustrie.nl! Je kunt dan het polisformulier invullen en het is geregeld. Diefstal en schade is direct meeverzekerd zoals jij dat wil. Stel zelf je fietsverzekering samen en profiteer van ANWB ledenvoordeel.

Fietsindustrie.nl beslaat, inderdaad je raadt het al, de gehele fietsindustrie. Vanaf het eerste moertje van de productie van de fiets tot het laatste moertje in het recycle programma. Fietsen, fietsaccessoires, fietsonderdelen en fietskleding kun je bij ons vinden. Daar hoort ook een complete en gebruiksvriendelijke fietsverzekering bij. Fietsindustrie.nl werkt daarvoor samen met een oude bekende van de fietswereld, de ANWB. Via de ANWB Fietsverzekering zijn zelfs de fietsaccessoires en de accu van je elektrische fiets meeverzekerd. En natuurlijk is je ledenvoordeel ook gewoon geldig. Lees hieronder hoe dat werkt en vul het polisformulier in.

Verzeker ook je tweedehands fiets

Tweedehands fietsen zijn nog steeds populair. Hoewel de aanschaf van een nieuwe fiets voor iedereen bereikbaarder is geworden dankzij onze handige betaalopties en een ruimer aanbod aan fietsmerken, kiezen sommige mensen nog steeds voor een goede tweedehands fiets. Dat is zeker een duurzame oplossing. Vergeet niet dat dieven het net zo goed gemunt hebben op fietsen en fietsaccessoires van tweedehandsfietsen, dus de ANWB Fietsverzekering blijft ook voor je tweedehands fiets van belang. Zeker een tweedehands e-bike met de dure accu behoudt zijn waarde voor het dievengilde, dus een ANWB Fietsverzekering is geen overbodige luxe. Vul in enkele minuten het polisformulier van de ANWB Fietsverzekering in en kies jouw dekking. 

ANWB Fietsverzekering kado bij e-bike

Diefstal of schade aan je fiets, daar wordt je niet vrolijk van. Overkomt het je toch, dan is het prettig een verzekering te hebben waar de schadevergoeding goed en gemakkelijk geregeld is. 
Wij bij Fietsindustrie.nl begrijpen dat niemand aan jouw gloednieuwe e-bike moet komen. Je krijgt dan ook het eerste jaar de ANWB Fietsverzekering van ons kado bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets van minimaal €1000,-! 
De ANWB Fietsverzekering die je bij Fietsindustrie.nl afsluit, kun je elk jaar opzeggen. Deze fietsverzekering voor diefstal of schade aan je fiets is namelijk een doorlopende verzekering. Elk jaar ontvang je voor de naderende verlengdatum van de ANWB een bericht met de vraag of je de ANWB Fietsverzekering wil verlengen. Aan jou dus de keuze om je fiets nog met een jaar te beschermen tegen ongenode gebruikers of schade na bijvoorbeeld een ongeval. De premie voor de ANWB Fietsverzekering ga je pas na het eerste jaar zelf voldoen, wanneer je bij Fietsindustrie.nl een e-bike van minimaal €1000,- hebt aangeschaft!

Doorlopende cashback actie 1 jaarpremie ANWB Fietsverzekering 

Wanneer je bij de bestelling van een gloednieuwe e-bike (vanaf €1000,-) bij Fietsindustrie.nl kiest voor de ANWB Fietsverzekering, ontvang je van ons de premie voor het eerste jaar terug op je rekening. Zomaar van ons! Fietsindustrie.nl laat op die manier aan jou de keuze welke dekking je kiest. Vul gewoon het formulier in voor het afsluiten van de ANWB Fietsverzekering bij Fietsindustrie.nl hieronder. De premie voor een heel jaar wordt automatisch binnen twee weken op je rekening gestort van ons! De documenten en polis ontvang je van de ANWB.

Voordelen van de ANWB Fietsverzekering

Verzekeren bij de ANWB gaat snel en simpel: via het formulier op deze pagina is dat zo geregeld en uw fiets is direct verzekerd. Onze fietsverzekering met partner ANWB is er voor alle soorten en merken fietsen. De fietsverzekering is zonder onnodige extra’s en je betaalt gegarandeerd niet meer premie dan nodig is. Bovendien is de ANWB Fietsverzekering die je bij Fietsindustrie.nl afsluit geen polis waar je jaren aan vast zit. Nee! De ANWB Fietsverzekering biedt jou alle vrijheid, omdat het een doorlopende verzekering betreft die je elk jaar kunt stopzetten. En de ANWB Fietsverzekering van Fietsindustrie.nl is zo compleet als dat jij hem maakt!

Kies voor de 
1. Basisdekking Diefstal
Bij diefstal of total loss binnen drie jaar na aanschaf van je fiets, direct een nieuwe fiets van hetzelfde merk en type, ook bij prijsstijgingen. Let op: gebruik altijd een slot met ART keurmerk met 2 sterren.

of 

2. Basisdekking Diefstal & Beschadiging Plus
Naast diefstal ook verzekerd bij beschadiging van je fiets als gevolg van bijvoorbeeld een val of ongeval. Gaat je fiets hierbij totaal verloren? Dan krijg je bij de eerste drie jaar na aanschaf van je fiets een gloednieuwe fiets. Bij een elektrische fiets is zelfs de accu en 24/7 ANWB Pechhulp meeverzekerd.


De verdere voordelen op een rij:

  • Geen eigen risico na diefstal.
  • Verhaalrechtsbijstand en Ongevallenverzekering in dekking mee te nemen.
  • Fietsaccessoires eenvoudig mee te verzekeren.
  • Pechhulp eenvoudig meeverzekeren.
  • Keuze uit het betalen van de premie per jaar of per maand (vanaf € 4,40).
  • Doorlopende verzekering, geen omkijken naar.


Pechhulp meeverzekeren

Maakt u veel kilometers en verre tochten? Dan bent u bij pech met de e-bike of andere fiets niet direct bij een fietsenmaker. ANWB Pechhulp biedt de geruststellende zekerheid dat u snel en veilig weer op weg kan met pechhulp 24/7! U kunt de ANWB Pechhulp eenvoudig meeverzekeren bij het afsluiten van de ANWB Fietsverzekering bij Fietsindustrie.nl. Vul gewoon het hele formulier voor de fietsverzekering in en vink Pechhulp aan. U krijgt dan kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen) en gratis vervoer voor u en de fiets als reparatie onderweg niet mogelijk is.


Bereken je premie zelf!

De kosten voor de ANWB Fietsverzekering zijn afhankelijk van het type fiets en de plaats waar je woont. Bereken hieronder zelf wat dat met de premie voor de ANWB Fietsverzekering van jouw droomfiets doet. Let op: voor de doorlopende cashback actie van de jaarpremie op je 1e jaar ANWB Fietsverzekering bij een e-bike letten wij niet op de prijs!