24/7 Pechhulp onderweg met onze partner ANWB

Ben je lekker aan het toeren of onderweg naar je werk, dan wil je niet te maken krijgen met een defect aan je fiets. Toch kan het altijd gebeuren dat een onderdeel stuk gaat of dat je schade ondervindt onderweg. En daar sta je dan met je e-bike, mountainbike of stadsfiets: pech onderweg.... Gelukkig had jij de aanvullende dekking 24/7 ANWB Pechhulp voor onderweg afgesloten bij je ANWB Fietsverzekering.

Bij aankoop van je droomfiets kun je bij de bestelling op Fietsindustrie.nl de ANWB Fietsverzekering meteen afsluiten. In 5 minuten heb je het polisformulier op de website ingevuld en is je fiets direct verzekerd. Kies dan voor de aanvullende dekking met 24/7 Pechhulp onderweg. Je ontvangt kosteloos de reparatie (exclusief onderdelen) onderweg en lukt het niet om je fiets direct te repareren, dan zorgt de ANWB voor gratis vervoer voor jou en je fiets. Kies ook voor de betrouwbaarheid en service die je van de ANWB gewend bent. En je 5% ANWB ledenvoordeel op de premie is ook gewoon geldig bij Fietsindustrie.nl.

Pechhulp 1e jaar voor onze rekening bij nieuwe e-bike

Heb je een elektrische fiets bij Fietsindustrie.nl uitgezocht? Dan maak je natuurlijk gebruik van ons aanbod jouw complete ANWB Fietsverzekering het eerste jaar door ons te laten betalen! Ongeacht de dekking die jij kiest! Vul daarvoor het polisformulier in bij je bestelling. Jouw ANWB Fietsverzekering kun je helemaal zelf samenstellen. Bespaar jezelf moeite en ellende en kies dan meteen voor de aanvullede dekking van de 24/7 ANWB Pechhulp onderweg met je e-bike, want ook die vergoeden wij gewoon voor je het eerste jaar. Fietsindustrie.nl begrijpt dat jij gewoon zeker en onbezorgd op weg wil met je elektrische fiets. Let op: bij de dekking Diefstal & BeschadigingPlus is de 24/7 Pechhulp onderweg met je elektrische fiets inbegrepen.